Testimoni Kurus Dengan Set Shaklee

12:38 am emalin mohd 0 Comments

Testimoni KAKAK (seorang pengguna Set Shaklee untuk mengurangkan berat badan) yang berjaya mengurangkan berat badan daripada 59kg kepada 55kg tanpa rasa penat akibat tiada tenaga.






Nak share testimoni slimming set shaklee, dlm 2-3 minggu start guna ni.. Berat dah mula memasuki era 55kg ke 56 kg walaupun disaji dgn mknn enak sehari2.... Its like a big WOW..! to me.. Hehe alhmdlh... Sbb masa memula start slimming regime, my weight was  65kg, then with alphalipid n strict atkins mencapai 58kg, kekdg go back to 59kg....sejak 6 bln lepas x penah berjaya turunkn berat melepasi angka 60 walaupun x, mkn nasik huhuu

Then start shaklee with weight 58-59kg...n until ia mendekati angka 55kg...hehehe alhmdlh ini satu pencapaian yg membanggakan sbb sejak post delivery tak penah menyinggahi angka ni lagi...

Cuma bezanya when i was taking alphalipid, i felt so tired.. drained all day despite regular milk n atkins..sbb hardly u get carbo intake per day

But when i changed to shaklee, carbo is like everyday apart from rice yg kekdg je..tp bakeries like muffin dsb is like everyday..n perut cepat kenyang sbb dah terdidik dgn kesusahan semasa atkins hehehe

Cuma i wonder, tis energy teamix form shaklee, make me so energetic until i feel like being supermak already... Rasanya it is good in d sense that u are so energetic n look fresh all day long... Kakak dah perasan sejak dua minggu lps lagi..pertamanya i will never skip my zohr sleep..nak 15 mins tp kekdg smpi sejam huhuu..masa dgn  alphalipid lg la..letih giler

No sleepiness at all... Though balik jam..jam jalan..but balik tu blh sambung lg exercise bicycle at home..then masak plak lagi.. Wow tis is amazing..the level of energy that i had despite rare or no rice in daily meals.

Pastu testimoni ketara smlm... Tido lewat..tp bgn awal nak masak.. So masa drive pagi tu mmg sgt mengantuk.. Smpi nmpk dua byg dah depan mata huhui..n i swore i have to get a nap in d dpmt for at least 15 mins..teramat mengantuk.. Bila tiba, ttiba ada keje, n buat keje dulu..dlm kul 11am i had my meal as well as energy tea mix..actually dah agak masa tu kalo minum tea ni msti x tido ni..n it turns out true... Tp dia pnya jenis x nagntuk, bukan mcm kita amik caffeine or nescafe, where u will have palpitation, diuresis, unable to sleep as well as thinking n blurred feeling, but it just boost the energy level to the max.. Dah la trus x ngantuk, i can work thru out the lunch hour n have to select n print about more than 100 articles n journals for the dpmt... Mmg rasa pelik gak la, ingtkn by 3pm ke akan ngantuk semula, bcoz my aim was still wanna sleep before driving back home sbb takut ngantuk nnti... But alhmdlh x ngantuk smpi tido smula mlm td.





Sumber: Sini dengan persetujuan KAKAK



Baca sini untuk keterangan lanjut setiap produk.

Jika anda ingin mengurangkan berat badan seperti KAKAK,

Hubungi Pn Emalin di 0192500978
PM: www.facebook.com/messages/emalinmohdmall



Testimoni KAKAK (seorang pengguna Set Shaklee untuk mengurangkan berat badan) yang berjaya mengurangkan berat badan daripada 59kg kepada ...

0 comments: