DAFTAR KEAHLIAN SHAKLEE

4:09 pm Ani 0 Comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Terima kasih kerana berkunjung ke blog EmalinMohd. Ramai yang mahu mendaftar menjadi ahli Shaklee dan menyertai rangkaian kami di Euphoria tapi tak mengetahui bagaimana caranya. Jadi di sini saya terangkan bagaimana caranya anda boleh menjadi daftar ahli Shaklee sebahagian daripada kami di Euphoria :-).

Kami akan memberikan bimbingan a-z bagaimana anda boleh menjadi ahli Shaklee yang berjaya menjana pendapatan sekurang-kurangnya 4 angka. Kami mempunyai kumpulan sokongan dan mentor yang sangat berjaya.^_^.

Jom daftar ahli Shaklee dengan kami!

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee?
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan saya  sebagai sponsor/upline. Hubungi saya untuk lebih penerangan tentang cara dan no ID saya ya!^^

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ahli Shaklee ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10.60 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75.60 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tak Perlu Maintain point sebagai ahli Shaklee

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu.
Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain atau minimum purchase.

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau ada pembelian.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?
Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Boleh hubungi saya untuk menggunakan Id saya. Anda akan diberikan bimbingan dari A-Z bagaimana mahu berjaya dengan biz ini.


Apa kelebihan jadi ahli Shaklee
Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan. Shaklee menawarkan 3C,[ Cash, Car dan Convention.] The sky is the limit, mari sertai kami untuk pendapatan lima angka sebulan!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Terima kasih kerana berkunjung ke blog EmalinMohd. Ramai yang mahu mendaftar menjadi ahli Shaklee d...

0 comments: