Penapis Air Berkualiti Dan Mampu Milik Di Semua Rumah

Kalau berdasarkan kajian Kementerian Kesihatan Malaysia, 38% rakyat Malaysia memilik penapis air. Dan yang belum memilikinya ingin memilikinya.

Tujuannya tidak lain tidak bukan untuk:
  • Menghilangkan rasa payau air
  • Menghilangkan bendasing di dalam air
  • Menukarkan warna karat air kepada warna jernih
Ia bertujuan untuk manfaat kesihatan dan juga meningkatkan kualiti air tersebut. Yelah, kita kan digalakkan minum air kosong sekurang-kurangnya 8 gelas sehari. Bagaimana untuk minum air sebanyak itu jika warnanya, baunya dan rasanya pun kita sudah hilang selera.


Percaya tak anda bahawa penapis air di atas ini mampu menapis bendasing, menukar warna karat air kepada jernih serta menyah bau dan menjadikan rasa air tersebut sedap diminum?

Kena cuba dulu baru tahu tapi memang betul.


Ini pula kata pengguna yang sudah menggunakan water pitcher atau penapis air ini yang sangat berpuas hati dengannya.

5 FAKTA BERKAITAN PENAPIS AIR ATAU WATER PITCHER SHAKLEE INI YANG PATUT ANDA KETAHUI:

1. SANGAT RINGKAS
Ianya ringan, mudah dipasang, menjimatkan masa serta amat mudah digunakan. Anda tidak perlu bersusah payah untuk menyambung ke punca air atau paip seperti penapis air yang lain.

2. SESUAI UNTUK SEMUA
Sesuai untuk yang measih menyewa rumah, mempunyai anak-anak yang tinggal di asrama atau hostel, untuk yang bekerjaya yang selalu bertukar-tukar tempat kerja dan tempat tinggal.

3. SANGAT FLEKSIBEL
Boleh diletakkan di mana-mana disukai. Sama ada di dapur, meja makan atau ruang tamu sekalipun. Ia juga boleh dibawa ke mana-mana semasa pergi melancong, travelling ataupun bercuti.

4. MUDAH DIGUNAKAN
Hanya tadah air paip ke dalam jag ini dan kemudian boleh terus diminum tanpa dimasak. Filter tidak perlu dicuci dan cukup tapisan 303 liter (ada meter di atas penutup jag), tukar filter sahaja. Fiter pula amat murah dan pastinya mampu milik.

5. HARGA MAMPU MILIK DAN BERKUALITI
Water pitcher Shaklee ini mampu dimiliki oleh semua orang dengan kualiti setanding dengan penapis air yang lain yang harganya jauh lebih tinggi. Ia diiktiraf di peringkat antarabangsa dan mampu menapis air paip dari bahan berbahaya termasuk logam berat.
 
6. FILTER DARI TEMPURUNG KELAPA

Harga retail (tanpa GST) hanya RM460.00 tetapi untuk mendapatkan tawaran istimewa, hubungi:
Pn Emalin Mohd (SMS / Whatsapp) 0192500978





18 comments:

  1. menarik ni.! filter dia boleh basuh basuh ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak perlu basuh. Cukup 303 liter air ditapis tukar yang baru. Mampu milik filter tu.

      Delete
    2. 303 liter? banyak tu.. dlm 30 botol besar ke?

      Delete
    3. Satu filter tu boleh run 303 liter air...satu isi jug tu boleh isi dalam 3 liter air..

      Delete
  2. wah ~ dah lama dah cari filter mcam ni. perkongsian yang menarik.

    Apa Yang Berlaku Pada Orkid Di Sabah ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa..boleh sambar satu. Ada promo istimewa bulan ni tau.

      Delete
  3. kalau dah biasa minum air filter, minum air paip tanpa disaring terasa lain macam jer kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lain rasanya kan..sedap minum air tapis ni

      Delete
  4. macam best je ..penapis air yang simple begini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ringkas, mudah dibawa, ringan dan berkesan menapis bendasing

      Delete
  5. best ada water filter yang macam ni. senang nak bawa peri mana-mana.

    ReplyDelete
  6. Berkenan juga dengan filter nie, Zumal tetiap hari duk pergi beli air tapis rasa teruk gak mengangkut botol setiap hari...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah boleh jadi abang sado tu zumal..hihi...jom zumal beli yang ni..

      Delete
    2. Dah cukup roger tau..jangan tak roger..masyuk income zumal tu..hihi

      Delete