Testimoni Sakit Gastrik Hilang Dengan Mudah Dan Cepat

12:39 pm emalin mohd 0 Comments

Kalau sebelum ini Pn Farhana bercerita tentang Gastrik kronik yang dialami hilang setelah mengamalkan vitamin dan supplement Shaklee, seorang lagi iaitu rakan saya juga bercerita hal yang sama.

Brother ini order barang hari Isnin dan baru mula makan produk yang dikatakan pada hari Selasa iaitu semalam. Dan kesan yang diterima amat menggembirakan beliau kerana sakit gastrik yang selalu dialami tiada.

Brother ini pula memang selalu sangat kena gastrik sampai beliau rasa tak ada beza jika makan atau tidak sebab gastrik tetap menyerang.

ESP dan Alfalfa yang dibeli beliau. Shaker tersebut free gift saya untuk beliau
Inilah produk yang dikatakan Brother tersebut. Yang dalam plastik tersebut memang yang beliau beli yang dihantar saya pada hari Isnin.

Apa yang supplement ini lalukan pada beliau sehingga gastrik beliau hilang?
Energizing Soy Protein atau lebih dikenali sebagai ESP
Penghidap gastrik tidak digalakkan meminum susu. Namun, memerlukan sumber makanan tambahan yang mudah hadam dan mengenyangkan serta dalam masa yang sama memberikan tenaga. ESP mampu 'melapik' perut anda agar kenyang dalam jangkamasa yang lama. 

Bagaimana ESP boleh memberikan rasa kenyang lama?
Sebabnya ESP iaitu daripada soya adalah makanan tambahan dengan indeks glisemik yang tinggi. 


Alfalfa Complex 
Mengurangkan kadar keasidan & inflamasi bagi mengelakkan rasa pedih perut. Alfalfa juga boleh membantu menghilangkan 'angin' dalam badan dan membantu dengan lebih efektif.

Untuk tempahan / konsultansi, hubungi:
Pn Emalin Mohd (SMS / Whatsapp) 0192500978
Kalau sebelum ini Pn Farhana bercerita tentang Gastrik kronik yang dialami hilang setelah mengamalkan vitamin dan supplement Shaklee, seor...

0 comments: