Cara Menurunkan Tekanan Darah Dan Kolestrol Tinggi Untuk Sihat Dan Kacak

6:00 pm emalin mohd 0 Comments

Apabila anda seorang suami dan ayah dimaklumkan oleh doktor untuk mengambil ubat agar keadaan tidak menjadi teruk apa yang anda fikirkan?
En Fahmy Shuhaimi yang mengalami obesiti, tekanan darah tinggi dan kolsterol tinggi hanya terfikir dan terbayangkan anak-anak beliau yang masih kecil. 

Apa akan berlaku pada anak beliau sekiranya beliau tidak bertindak sekarang untuk memperbaiki tahap kesihatan beliau?

Apa yang beliau lakukan sehingga beliau hilang 13kg dalam masa 3 bulan dan juga mendapat kembali tekanan darah serta kadar kolestrol yang normal?Ubat Darah Tinggi? Apa Laki Ni Buat Untuk Turunkan Tekanan Darah from iReach HD on Vimeo.

Tidak dapat beliau nafikan selain daripada 2 tips yang beliau kongsikan, pengambilan vitamin dan supplement yang bersesuaian membantu dalam menjayakan misi.

1) Omega Guard
Omega Guard Shaklee mengandungi 1000mg asid lemak Omega 3 termasuk DHA dan EPA. Paras asid lemak Omega 3 yang tinggi dapat memperbaiki tahap kesihatan kardiovaskular dan memelihara tekanan darah.

Selain itu, ia juga berfungsi dalam membakar lemak untuk mengurangkan berat badan.

2) Coq Health Plus
Coq10 dengan vitamin E serta diadun dengan teh hijau adalah kandungan yang terdapat dalam CoqHealth Plus.

Ia membantu dalam melindungi jantung serta arteri daripada pengoksidaan LDL atau lemak jahat. Ia membantu dalam melancarkan peredaran darah dan mengekalak paras oq10 di dalam darah.

3) Garlic Complex
Alisin yang terdapat dalam bawang putih mempunyai banyak khasiat yang mana salah satunya ialah meningkatkan kesihatan kardiovaskular, mengekalkan tekanan darah dan kolestrol yang normal. 

4) Phytocol-ST
Ini adalah produk khas untuk menghalang penyerapan kolestrol di dalam darah sekaligus mengekalkan kandungan kolestrol yang normal.

5) Sustained Release Vitamin C
VItamin C adalah vitamin anti oksidan yang berfungsi menghalang radikal bebas yang mengganggu sistem tubuh badan.

6) Vitamin B Complex
Vitamin B Complex juga dikenali sebagai vitamin anti stress dan mengurangkan tekanan yang dialami.

Sekiranya anda mengalami masalah seperti En Fahmy Shuhaimi, dapatkan produk Shaklee tersebut daripada:
Pn Emalin Mohd (SMS / Whatsapp) +60192500978

Apabila anda seorang suami dan ayah dimaklumkan oleh doktor untuk mengambil ubat agar keadaan tidak menjadi teruk apa yang anda fikirkan? ...

0 comments: