Cara Menghilangkan Sakit Belakang dan Lenguh Badan Semasa Berpantang dan Menyusukan Anak

2:37 pm emalin mohd 0 Comments

Umur tak sampai 30an lagi tetapi sudah mula sakit belakang dan lenguh badan?

Keadaan bertambah teruk apabila, anak yang disusukan menerima kesan buruk daripada penyakit tersebut yang dialami oleh Pn Ida Haryani.

Apa yang berlaku?


Sakit Tulang Belakang & Lenguh2 Badan Buat Ibu Ini RImas, Sampailah.... from iReach HD on Vimeo.

Ada yang pernah mengalami seperti yang beliau alami?

Antaranya:
1) Sakit punggung
2) sakit belakang apabila membongkok
3) Tidak boleh mendukung anak
4) Kebas pada anggota badan

Dan kesan yang paling teruk yang tidak melibatkan diri sendiri tetapi anak ialah apabila gigi anak yang belum mula makan mulai mereput.

Kasihankan?

Ini adalah sebenarnya tanda-tanda bahawa Pn Ida Khairani kekurangan kalsium. Tambahan pula, beliau yang sedang berpantang dan menyusukan anak. Pasti kalsium yang diperlukan melebihi dari wanita lain iaitu sebanyak 1,000mg sehari.

Terus Pn Ida Khairani mencari penyelesaian dan memilih Ostematrix sebagai sumber kalsium. Ini untuk memastikan kalsium diserap dengan baik ekoran Ostematrix mengandungi magnesium dan vitamin D. Magnesium dan vitamin D juga membantu penyerapan kalsium yang lebih baik.

Sebaik sahaja beliau mengamalkan Ostematrix, gajala kekurangan kalsium tadi telah hilang dan gigi anak beliau yang lain pun tidak mereput.

Sebaik sahaja, beliau hamil anak seterusnya belaiu juga telah menambah Vita-lea, Vitamin B Complex dan Vitamin C selain Ostematrix yang memang beliau amalkan.

Akhirnya, kejadian semasa berpantang kali pertama tidak lagi berlaku semasa kali kedua.

Pertanyaan / Tempahan / Konsultansi, hubungi:
Pn Emalin Mohd (SMS / Whatsapp) +60192500978Umur tak sampai 30an lagi tetapi sudah mula sakit belakang dan lenguh badan? Keadaan bertambah teruk apabila, anak yang disusukan menerim...

0 comments: