Vitamin dan Supplement Tidak Dikenakan GST

1:41 pm emalin mohd 0 Comments

GST di sana.... 
GST di sini......
GST di sinun..

Sana sini sinun...

Namun, bagi vitamin dan supplement Shaklee ini bukan hanya tidak mengenakan GST namun dengan promosi lagi. 

Apa yang ada untuk promosi April 2015 kali ini?

  • Istimewa yang ingin mengurangkan berat badan dengan menggantikan hidangan makanan dengan CINCH SHAKE MIX berperisa kopi dan Cafe Latte. Beli 4 canister dengan hanya pada harga 3 canister.

  • Istimewa lagi untuk mengurangkan berat badan dengan LECITHIN. Ia membantu mencairkan lemak namun bukan sekadar itu sahaja. Ia juga baik untuk otak dan saraf. Harga untuk 7 botol pada 6 botol sahaja dengan 180 caplet sahaja.

  • Untuk wanita yang mengalami masalah ketika datang haid atau pra menapouse, GLA COMPLEX yang mengandungi asid gamma linoleik ini boleh membantu anda. Ia mengurangkan sakit senggugut dan juga hot flash pra menopause.


  • VITA-LEA untuk kanak-kanak ini pula ialah multivitamin boleh kunyah berperisa anggur yang mengangdungi vitamin dan mineral untuk kesihatan dan tumbesaran anak yang baik. Sekiranya anak selalu selsema atau batuk serta sukar untuk makan, multivitamin ini. boleh mengurangkan masalah ibu bapa dengan kesihatan anak-anak.

  • Jika anda mengalami mengalami kuning pada mata dan kulit, ia mungkin petanda untuk hati anda memerlukan detoks. DTX COMPLEX   adalah tonik untuk detoks hati yang terbaik. Bagi yang mengalami masalah hormon seperti estrogen dominan, DTX Complex dan GLA Complex mungkin adalah jawapan kepada penyelesaian bagi masalah yang dialami sebelum ini.


promosi vitamin

Nota: RP = Retail price

Untuk tempahan dan pertanyaan, sila hubungi:
Pn Emalin 019-2500978GST di sana....  GST di sini...... GST di sinun.. Sana sini sinun... Namun, bagi vitamin dan supplement Shaklee ini bukan ...

0 comments: