Cara Menghilangkan Jeragat Dengan Cepat

3:15 pm emalin mohd 2 Comments

Amat mengecewakan kala mendapat rawatan kulit untuk menghilangkan jerawat timbul pula masalah jeragat. Ribuan ringgit telah dihabiskan dan sekarang perlu pula menambah ringgit bagi membuat rawatan laser untuk menghilangkan jeragat. 

Apa kata melakukan rawatan dalaman untuk menghilangkan jeragat tanpa melibatkan pengelupasan pada kulit menggunakan bahan kimia.

1) Vivix untuk memperbaiki semula sel yang rosak dan Resveratrol di dalamnya menjadi antioksidan yang kuat. Secara amnya, ia melambatkan proses penuaan.2) Collagen Powder daripada ikan merah laut dalam yang mempunyai jisim sekecil 1000 Dalton untuk kadar penyerapan yang unggul. Diperkaya juga dengan 6 bahan lain agar kadar serapan kolagen efektif dan efisien. Collagen powder mampu mengurangkan serta mencerahkan pigmentasi. Ujian klinikal mendapati hasil boleh dilihat selepas  penggunaan 8 minggu berturut-turut.


3) GLA Complex yang mengandungi gamma linoleic acid (GLA) daripada bunga borage membantu menghasilkan melatonin yang memudarkan jeragat. 


Jika memilih menghilangkan jeragat dengan laser dan pengelupasan, kulit juga perlu dijaga dengan lebih teliti kerana tika ini kulit menjadi lebih sensitif.

Dan ini gambar ibu tersayang yang telah berjaya memudarkan jeragat di muka beliau. Kulit juga kelihatan berseri dan gebu. Owh..ibu saya berusia 50an ya. Jika beliau pun berjaya apatah lagi anda yang baru muncul jeragat.


Tempah sekarang. Hubungi,
Marlinny bt Mohamad SID # 968112
PM: www.facebook.com/messages/emalinmohdmall 
www.emalinmohd.blogspot.com
Call / SMS / Whatsapp : 0192500978

Amat mengecewakan kala mendapat rawatan kulit untuk menghilangkan jerawat timbul pula masalah jeragat. Ribuan ringgit telah dihabiskan dan ...

2 comments: