Masalah Anak Kencing Malam

8:11 am emalin mohd 0 Comments

Duduk di rumah bertingkek-tingkek, memang jadi masalah kalau anak kencing malam. Takkan dipakaikan pula anak diapers. Umur dah 4 tahun ke atas. Macammana nak jemur dan basuh tilam?  Memang mencari Alas Tilam Kalis Air ni.

Kalau ikut Dr Zubaidi, ini tips untuk hindari anak kencing malam. Tapi ambil masa juga nak bagi anak terlatih dan tak kencing atas tilam. Jadi, sebelum tu memang kena cari juga Alas Tilam Kalis Air. 

Jadi, apa nak buat? Dah lama mencari sebenarnya benda alah ni. Tapi tak jumpa yang berkenan. Mahal sangatlah kecil sangatlah. Manalah Alas Tilam Kalis Air pilihan hati ni?

Kalau beli bed protector kat Jusco ke kat Sogo ke tak kalis air pulak. Jadi tak selesai masalah.

Nasib baik jumpa website ni. 





Tapi baca banyak kali tak tahu nak pilih yang mana. Terus PM owner Aula Shield, Pn Rahimah. Cepat je maklum balasnya.



Dapat nasihat terbaik punya terus order...tadaa...dah sampai dapat free gift lagi terus pasang Alas Tilam Kalis Air ni.

Verdict? I loike....




Pasni nak buat koleksi lagi. Sesuai juga untuk ibu yang sedang berpantang nak elakkan kebocoran dan yang paling penting tak jejaskan tilam. Boleh juga terbalikkan alas tu. Kalau ada satu je kan.  Pasang terbalik pastu alas dengan bedsheet. Bila basah, boleh lap je alas tilam tu.

Nak ke? Order sini aje ye Alas Tilam Kalis Air.

P/s: Entry puas hati dengan produk bukan ditaja.hihi...


Nak tempah atau tanya tentang Produk Shaklee:
I'm Shaklee Independent Distributor
Hubungi Pn Emalin di +60192500978
PM: www.facebook.com/messages/emalinmohdmall


Duduk di rumah bertingkek-tingkek, memang jadi masalah kalau anak kencing malam. Takkan dipakaikan pula anak diapers. Umur dah 4 tahun ke a...

0 comments: