Suplemen Meningkatkan Kesihatan Jantung

10:06 am Emalin Mohd 4 Comments

"Innalillahhiwainnailaihirajiun. Meninggal sebab apa?".
"Heart attack (penyakit jantung)."

Antara khabar kematian yang sering kita terima dan ianya tidak mengenal usia.

Mengikut statistik, penyakit jantung adalah antara penyakit yang menyebabkan kematian utama di Malaysia. Tambah-tambah lagi jika seseorang mengalami penyakit 3 serangkai iaitu kencing manis, darah tinggi dan yang ketiganya penyakit jantung.

Namun ada juga yang bukan golongan berisiko seperti tidak merokok dan aktif bersukan, mengalami masalah penyakit jantung. 

Jika yang kurang risiko pun mengalami penyakit jantung apatah lagi yang berisiko tinggi seperti golongan wanita yang sudah mengalami menopause, kolestrol tinggi, merokok, gaya hidup dengan stress yang tinggi atau ukur lilit pinggang melebihi 80cm.


Jika anda golongan berisiko dan mengurangkan risiko tersebut, pengambilan antioksidan dikatakan mampu mencegah penyakit jantung dan antara suplemen terbaik meningkatkan kesihatan jantung.

Sesudu teh Vivix pula mempunyai kandungan antioksidan 10 kali ganda lebih tinggi dari supplemen yang lain.Tambahan pula, di dalam Vivix mengandungi Japanese Knotweed yang menggalakkan fenomena "French Paradox". Fenomena ini di berlaku di kalangan orang Perancis.
Katanya orang Perancis susah nak dapat sakit jantung. Katanya lagi sebab minum wine.

Namun itu bukan alasan kita untuk minum wine! Lebih baik amalkan Vivix yang sah-sah tidak memabukkan dan sebagai suplemen terbaik meningkatkan kesihatan jantung.

Resveratrol tersebut juga berfungsi untuk mengurangkan radang dan pelbagai faktor lain yang boleh menjadi punca kepada serangan jantung. Suplemen yang mengandungi resveratrol seperti Vivix inilah boleh meningkatkan kesihatan jantung.

Resveratrol di dalam Vivix dihasilkan daripada tumbuh-tumbuhan jadi ia sesuai diamalkan oleh pelbagai golongan.

Apa kata mereka yang telah mengamalkan Vivix bagi meningkatkan kesihatan jantung?Jangan tunggu lama-lama! Mulakan pengambilan hari ini untuk mengurangkan risiko penyakit jantung. Ingatlah yang tersayang.Hanya satu sudu teh sehari meningkatkan kesihatan jantung sendiri.

Hubungi Pn Emalin Mohd 
(SMS / WhatsApp) 0192500978 
untuk tawaran istimewa.


"Innalillahhiwainnailaihirajiun. Meninggal sebab apa?". "Heart attack (penyakit jantung)." Antara khabar kema...

4 comments:

  1. hi emalin, thanks datang blog Sha. Sha follow sini tau.. Sha perasan SID ni mostly ada blog yang awesome awesome!

    ReplyDelete