Cara Menghilangkan Jerawat Bernanah Dengan Selamat Tanpa Beri Kesan Kepada Kandungan

5:16 pm emalin mohd 0 Comments

Tidak lama lagi majlis perkahwinan namun kulit muka semakin teruk, jerawat bernanah akibat penggunaan set penjagaan kulit yang salah. Betapa teruknya kulit muka sehingga menggunakan mekap tebal masih tidak berjaya menutup jerawat bernanah yang ada pada muka.



Malu bukan pada sahaja orang sekeliling malah pada suami sendiri. Ikuti pengalaman wanita ini yang mempunyai jerawat bernanah pada kulit muka beliau. Dan asbab ini juga beliau berjaya hamil dan terus menggunakan produk ini kerana selamat juga pada bayi.

[KULIT MUKA PUTIH BERSERI DAN JERAWAT HILANG SELEPAS AMALKAN SET JERAWAT SHAKLEE]
.

Assalamualaikum, nama saya Liley Wane Bt. Anuar, berumur 28 tahun dan mempunyai seoarang anak.

Saya mengalami masalah muka yang teruk iaitu kulit muka saya mengalamai jerawat bernanah. Sebelum ini saya menggunakan skin care jenama X. Semakin saya guna skin care tu makin pedih dan rasa panas muka. saya terlalu obses nak cepat muka licin tanpa jerawat sebelum nikah, beli skin care,tapi agak mengecewakan apabila muka jadi teruk dan jerawat bernanah timbul..malu oiii nak jumpa.orang..rasa nak menyorok jer kat umah.
.

Saya dah google cari penyelesaian,jumpa Shaklee,tapi tak beli lagi time tu sebab tarikh nikah dah dekat, jadi bersanding la dengan make up. Walaupun make up, jerawat still nampak. Teruk kan muka sampai nampak walaupun make up tebal :-D
.

Lepas nikah, makin teruk. Muka, nak berdepan dengan suami pun malu. Hampir 2 minggu lepas nikah, tak tahan dengan muka teruk, terus PM FB Puan Adilah Manaf, hasil survey sebelum nikah.
.

Beliau soal siasat dulu keadaan muka saya dan dia cadangkan B-Complex ,ESP, VIT C dan GLA COMPLEX, maka terbeli la Set Shaklee ni dan terus daftar ahli. 😀
.

Bermula la saya berShaklee, cara pemakanan memang Puan Adilah dan kak Aieda bagitau dan saya follow cara yang mereka cadangkan. Saya mengalami healing crysis pada awalnya berShaklee. Memang terasa nak demam.
.

Selepas beberapa minggu consume, Ya Allah syukur sangat-sangat, muka dah tak rasa panas dan pedih, jerawat pun makin surut hanya tinggal parut jer. Sejak berShaklee ni, syukur teramat sangat dapat kenal Shaklee, orang diluar sana tak payah nak bazirkan duit untuk cuba product lain, pilih la yang natural dan selamat, Shaklee teramat value for money.
.

Memang tidak menyesal berShaklee malah rasa berbaloi sangat, saya ambil Set Jerawat tu tapi pakej lain jugak saya dapat, GLA dalam set tu asbab lepas consume Alhamdulillah saya positif hamil, bunting pelamin, hoyehhh memang nak baby awal. Oh ya, my resdung dah hilang boleh balun seafood tanpa was-was.



Semua pakej (jerawat bernanah dah hilang,hamil, resdung) yang saya dapat daripada guna set jerawat tu, sesuai la dengan ayat, Shaklee ni memang value for money. Tidak mengharapkan pun muka macam artis Korea sebab saya memang dari dulu tak berapa nak cerah. Apa yang penting bebas daripada jerawat dan yang bestnya pakej berShaklee ni badan lebih sihat.
.

Terima kasih tidak terhingga kepada Puan Adilah Manaf dan Kak Aieda yang banyak bagi input dan tolong guide saya dalam proses pemulihan muka saya.

Untuk tempahan dan konsultansi PERCUMA, hubungi:
Pn Emalin Mohd (SMS / Whatsapp) 0192500978

Tidak lama lagi majlis perkahwinan namun kulit muka semakin teruk, jerawat bernanah akibat penggunaan set penjagaan kulit yang salah. Betap...

0 comments: