Riang Ria Bersama Lazada Malaysia

2:33 pm Emalin Mohd 0 Comments

Wow..Lazada buat contest khas untuk blogger. Rugi kalau tak join kan? Boleh dapat hadiah percuma dari Lazada Malaysia.


(Klik Banner untuk join contest)

Wow dengan diskaun sehingga 92%, sememangnya Lazada adalah tempat terbaik untuk membeli-belah. Tak perlu keluar rumah. Hanya klik klik setelah berjumpa barangyang diperlukan dan Lazada akan menghantarnya terus kepada anda. Mudah bukan?Sempena bulan Syawal ini, jika bagi hadiah kepada orang yang tersayang pasti mereka gembira bukan? Lagi gembira apabila ianya PERCUMA daripada Lazada.

1) Untuk Emak

Mudah emak nak kemas rumah sempena Syawal ini. Nak menyapu penat kan? Biar I-ROVA Robot Vacuum Cleaner K6 ini yang bersihkan rumah.


2) Untuk Bapak

Bapak dan emak memang suka travel. Setiap tahun ada saja perancangan untuk berjalan ke sana ke mari. Jadi sempena Syawal ini, jika hadiahkan Bapak beg travel ini memang sangat sesuai. Berwarna-warni jadi dari jauh dah kenal dah dengan beg Bapak ini. Beg K-pop gitu. 3) Untuk emak saudara aka Udak

Istimewa untuk Udak pula ialah telekung yang cantik ini untuk dibawa solat di pagi Syawal. Pasti selesa kan? Telekung Lace Siti Aisyah berwarna pastel kelabu ini memang amat sesuai untuk majlis perayaan. 


4) Untuk adik

Sebab adik yang buat kek tahun ini dan kami ini orang Sarawak memang tak lari dengan Kek Lapis Sarawak, Amazing Cake Stand ini amat sesuai dijadikan hadiah untuk adik. Pasti cantik dan berseri Kek Lapis Sarawak di dalamnya.


Dengan diskuan dari Lazada mencecah sehingga 92%, kesemua barangan di atas boleh diperolehi kurang daripada RM500.00. Sangat berbaloi kan?

Wow..Lazada buat contest khas untuk blogger. Rugi kalau tak join kan? Boleh dapat hadiah percuma dari Lazada Malaysia. (Klik Banner...

0 comments: