Tukang Urut Best Di Ampang

4:27 pm emalin mohd 0 Comments

Badan kalau letih-letih sengal kena urut sedap kan? Spa memang berlambak kat Ampang ni tapi salah cari spa, lepas kena urut terus rasa nak demam. Sebab angin tak habis keluar. Duit je habis keluar, kan?



Yang nak cerita kali ini bukan spa yang best tapi tukang urut yang best. Sebenarnya kenal dah lama dah sebab satu tempat kerja tapi entahlah sebelum ini belum ada rezeki lagi nak berurut dengan dia ni.

Baru-baru ini yang pergi berurut dengan dia ni. Mula-mula berurut minggu lepas. Hambik kau..Badan lama tak servis dengan tukang urut yang betul-betul pandai mengurut (tukang urut kat spa tak termasuk dalam kiraan). Rasanya 2 jam lebih juga. Sejam RM50.00 je tau dia cas. 

Lepas tu minggu ni ulang sekali lagi. hahahaha... Sebab urutan yang best yang memang keluarkan angin dalam badan.

Jadi korang kalau nak berurut, memang recommended lah orang putih kata. Tapi jangan pulak book waktu kerja sebab beliau masih bekerja. Book after office hour or weekend.

Yang lagi syok sebab boleh datang ke rumah. Tak payah penat-penat nak keluar rumah driving dan kemudian cari parking.

Ini tukang urut datang rumah. Dan urut badan. Best ke tak best? Sangat best dan harga sangat berpatutan terutama duduk kawasan Ampang ni.

Lepas tu pulak tukang urut ni bukan setakat boleh urut saja. Ada banyak lagi perkhidmatan yang beliau boleh lakukan:
  • Urut selepas bersalin
  • Bekam
  • Rawatan muka
  • Urut bayi
Siap ada ibu bersalin dekat Sungai Buloh pun contact akak ni juga. Bagi saya sangat puas hatilah. Siapa dia ni?

Salin cepat-cepat nombor telefon dia dalam cerita ini: Pn Fadhlina 017 691 1975

Looking for next session massage.. hihihi

Badan kalau letih-letih sengal kena urut sedap kan? Spa memang berlambak kat Ampang ni tapi salah cari spa, lepas kena urut terus rasa nak ...

0 comments: