Jus Kesihatan Untuk Menambah Tenaga - Vivix

7:45 am emalin mohd 0 Comments

Buah anggur samaada jus atau kismis memberikan banyak khasiat kepada kita. Itu info info yang kita ketahui.

Antara manfaatnya ialah bertindak sebagai antioksidan untuk mengelak daripada risiko kanser kepada mengurangkan risiko penyakit jantung sehingga kepada kecantikan kulit.

Segalanya dengan anggur.


Shaklee juga ada mengeluarkan jus anggur namun berbeza dengan jus anggur yang ada di pasaran.

Vivix mengandungi 100mg Resveratrol dan 1200mg ekstrak kulit dan biji Muscadine Grape. Muscadine grape bukanlah anggur yang boleh diperolehi di pasaraya. Ia berasal dari kawasan dengan cuaca yang tidak menentu menyebabkan anggur ini terevolusi menjadi lebih besar, kuat dan mempunyai kulit yang lebih tebal dari angur biasa.

Saiz anggur muscadine (Vivix) berbanding anggur biasa

Istimewanya Vivix ini ia akan menggantikan sel-sel lama yang rosak dengan yang baru dan memberikan tenaga untuk melawan kerosakan pada sel sedia ada. Jadinya, badan akan menjadi lebih sihat secara semulajadi.

Vivix amat sesuai untuk orang yang sangat sibuk sebab hanya 1 sudu sehari sahaja. Jadi tidak perlu pening untuk fikirkan masa makan yang sesuai dan samaada dos sudah cukup atau belum untuk hari tersebut.

Selain itu antara kesan segera yang diperolehi ialah  rasa bertenaga keesokan hari jika diambil sebelum tidur.

Ini antara pengalaman yang telah mengamalkan Vivix:

Ada pesakit yang mengidap kanser tahap awal mendapati kesihatannya bertambah baik dengan Vivix. Ini disebabkan resveratrol di dalam Vivix dapat merencatkan sel kanser daripada menjadi lebih serius.

Vivix juga pernah berjaya menyelamatkan kaki pesakit yang mempunyai kandungan gula dalam darah yang tinggi yang hampir dipotong akibat luka yang sukar sembuh.

Vivix juga bagus untuk sendi dan elok diambil bersama Ostematrik untuk yang selalu mengalami sakit tulang belakang seperti slip disc. 

Vivix juga digunakan oleh penghisap rokok untuk berhenti merokok seperti yang terjadi pada lelaki dalam video ini.Berhenti Merokok Dengan Cepat untuk Selama-Lamanya from iReach HD on Vimeo.

Untuk tempahan / konsultansi percuma:
Pn Emalin Mohd (SMS / Whatsapp) 0192500978

Buah anggur samaada jus atau kismis memberikan banyak khasiat kepada kita. Itu info info yang kita ketahui. Antara manfaatnya ialah ber...

0 comments: