Testimoni Youth Shaklee Untuk Kulit Lebih Cantik Dan Muda

10:03 am Unknown 0 Comments

Walau Guardian dan Watson buat jualan baru-baru ini, namun bagi yang sudah terkena demam Youth begitu teruja dengan kesan yang diperolehi oleh pengguna Youth.Dan lagi mengejutkan kesan ini diperolehi dalam tempoh masa tidak sampai sebulan. Apa kata kita layan dulu kesan yang mereka alami. Dan yang penting mereka ini bukan model mahupun artis. Mereka ini adalah orang biasa-biasa seperti kita ini. Yang jarang pergi ke spa atau berjumpa dermatologist untuk mendapatkan rawatan kecantikan kulit.

Masakan tidak, produk Youth ini menjalani penyelidikan selama 8 tahun sebelum dilancarkan. Dengan Youth anda tidak perlu berasa khuatir atau was-was kerana ia dihasilkan berasaskan tumbuhan, tidak mengadakan ujian terhadap haiwan dan tidak mengandungi bahan-bahan berbahaya. Sebanyak 1500 bahan yang mungkin mendatangkan masalah pada jangka masa panjang atau pendek tidak digunakan langsung dalam penghasilan Youth ini. Jadinya tiada paraben, pengawet formaldehid, lauril sulfat, merkuri, hydroquinone dan lain-lain lagi bahan yang berbahaya kepada manusia.

Lebih mengujakan apabila 2/3 daripada wanita yang menggunakannya telah berjaya mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda. Jadi tidak hairanlah pengguna Youth kelihatan muda dan jadi muda. Mungkinkah anda juga termasuk dalam statistik itu jika memulakan penggunaan Youth secepat mungkin? Apa pula yang terjadi kepada 1/3 wanita tersebut? Wanita lain yang menggunakannya telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda.

Kita lihat sekali lagi hasil selepas mereka menggunakan Youth lebih kurang 30 hari.

Jadi, jika anda ingin menyelesaikan masalah kulit seperti:

  • KEDUTAN KULIT
  • SAIZ PORI BESAR
  • TONA KULIT 
  • KEANJALAN
  • TEKSTUR KULIT
  • JERAGAT ATAU HIPERPIGMENTASI
  • SERI KULIT
  • KEKENDURAN KULIT

Tidak mengira jantina anda, jenis kulit, umur mahupun etnik, YOUTH lah jawapan terbaik yang patut dimiliki pada hari ini.


Ia mengandungi:

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

PERFECTING SKIN TONER
Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

YOUTH ACTIVATING SERUM
Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50
Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT
Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

RADIANCE C + E
Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.
Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.
Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.
Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.


Teruja bukan? Jika anda ingin menjadi antara yang terawal mendapatkan manfaat set YOUTH ini, hubungi saya hari ini.
p/s: HEADBAND, FACIAL BIB DAN TABLE CLOTH TIDAK TERMASUK DI DALAM JUALAN SET YOUTH
Hubungi
Pn Emalin Mohd (SMS / Whatsapp) 0192500978

untuk tempahan SUPPLEMENT SHAKLEE ANDA

Walau Guardian dan Watson buat jualan baru-baru ini, namun bagi yang sudah terkena demam Youth begitu teruja dengan kesan yang diperolehi o...

0 comments: