16 Tahun Menghidap Sakit Osteoarthritis Namun Baik Selepas Amalkan Suplemen

4:15 pm Emalin Mohd 0 Comments

Apa korang rasa bila ayah korang yang dah 16 tahun menghidap Osteoathrithis, dulu siap kena usung nak ke klinik dan hospital. Dulu kalau gerakkan kaki bunyi berkeriuk macam engsel pintu berkarat, berjalan siap keluar bunyi macam tulang berlaga.


Ayah memang dah wajib operate masukkan besi dekat left hip joint, tapi disebabkan sesuatu, doktor batalkan balik operation. Dari boleh bawak motor, sekarang tak boleh langsung, dari bawak kereta manual kena tukar kereta auto. Dulu nak angkat kaki pun susah. Guna tongkat pun jalan slow-slow je. Dalam rumah guna kerusi roda.

Tapi, sejak kebelakangan ini, ayah dah boleh berjalan tanpa tongkat, walaupun jarak tak berapa jauh. Boleh dukung cucu dari dalam rumah bawak ke kereta di luar rumah dan malam ini pergi makan kat Mydin Mall, ayah lupa nak bawak tongkat tapi Alhamdulillah ayah boleh jalan macam biasa dari parking ke tempat makan.

Satu je Cik Laa nak cakap, ALHAMDULILLAH. Rasa sangat-sangat bersyukur. Alhamdulillah, 3 tahun konsisten Vivix, ini hasilnya. Syukur sangat-sangat sebab tu kalau korang menyampah bila Cik Laa share pasal Shaklee, Cik Laa tak kisah sebab korang tak rasa apa yang Cik Laa rasa. Rasa syukur sangat-sangat. Allahuakhbar, sungguh besar nikmatMu ya Allah. Tak tahu nak cakap macam mana.

Korang doa lah semoga Cik Laa terus berjaya dgn Shaklee. Dapat supply Vivix untuk ayah dan mak setiap bulan. Doakan Cik Laa ye. Semoga Allah makbulkan doa-doa kalian. Amin....

📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌

Itulah pengalaman yang diceritakan oleh Cik Laa berkenaan ayahnya yang menghidap sakit Osteoarthritis.

Penyakit ini akan menyebabkan rasa sakit, radang dan sukar untuk bergerak dan lazimnya painkiller memang jadi kawan baik apabila serangan berlaku. 

Namun tahukah anda bahawa nutrisi dan diet tertentu boleh mengurangkan simptom dan kekerapan serangan arthritis? Ditambah pula dengan supplement tertentu akan memberikan kesan dramatis yang diinginkan.

Antaranya suplemen yang bersesuain untuk pesakit Arthritis ialah:
📌 Omega guard
📌 Gla Complex
📌 Vitalea
📌 Vitamin E
📌 Vit B Complex
📌 Vitamin C
📌 Ostematrix
📌 ESP

Dan tidak ketinggalan seperti yang diamalkan oleh Cik Laa iaitu VIVIX. Dan ini tambahan testimoni lain yang berjaya mengurangkan sakit osteoarthritis yang dihidapi.
UNTUK TEMPAHAN DAN PERTANYAAN:
Pn Emalin Mohd (SMS / Whatsapp) 0192500978


Apa korang rasa bila ayah korang yang dah 16 tahun menghidap Osteoathrithis, dulu siap kena usung nak ke klinik dan hospital. Dulu kalau ge...

0 comments: