Cara Mengatasi Gastrik Dengan Cepat Dan Berkesan

10:53 pm Emalin Mohd 0 Comments

Gastrik. Jika sudah terkena ada yang perlu menghadapinya berhari-hari sehinggakan perlu mendapatkan suntikan untuk mengurangkan rasa sakit akibat gastrik tersebut.Hujung minggu baru-baru ini semasa sedang berehar di rumah, salah seorang rakan menghubungi saya berkenaan sakit gastrik yang beliau sedang alami iaitu gastrik. Beliau telah minum ESP namun masih terasa sakit.

Kebetulan pula beliau ada membeli Peppermint Ginger Plus hari Jumaat sebelum itu. Memandangkan Peppermint Ginger Plus mengandungi halia, pudina dan bahan lain untuk melegakan perut terus beliau membancuh Peppermint Ginger Plus tersebut dan dijadikan seperti minun teh pudina.

Kemudian saya dikejutkan pula apabila tidak lama selepas itu beliau maklumkan mengalami muntah sehingga tidak terdaya. Terus saya minta beliau untuk minum ESP semula bagi menambah tenaga. Namun tidak lama kemudian beliau hubungi saya semula mengatakan badan beliau rasa lega kerana kurang rasa sakit. 

Rupa-rupanya muntah tadi mengeluarkan sekali angin dan juga apa jua ketidakselesaan yang ada.


Lagi testimoni berkaitan yang membantu mengurangkan rasa sakit akibat gastrik.


Untuk tempahan dan konsultansi, hubungi Pn Emalin Mohd (SMS/ Whatsapp) 0192 250 0978

NO ID SHAKLEE: 968112Gastrik. Jika sudah terkena ada yang perlu menghadapinya berhari-hari sehinggakan perlu mendapatkan suntikan untuk mengurangkan rasa sakit ...

0 comments: