Cara Menghilangkan Bekas Jerawat Berlubang Dengan Cepat Dan Berkesan

11:34 pm Emalin Mohd 0 Comments

Jerawat sudah tiada tetapi peninggalannya masih ada. Bekas jerawat yang berlubang dulu-dulu yang sudah lama bertapak pada kulit wajah. Susahnya nak hilang. 


Namun baru-baru ini kecoh dan riuh satu dewan apabila dikongsikan gambar seorang Master Naquib yang berjaya memudarkan parut bekas jerawatnya.

Yang paling mengejutkan sekali apabila beliau baru menggunakan set tersebut tidak sampai satu bulan. 

Beliau sendiri pun agak terkejut dengan perubahan tersebut. Katanya bekas jerawat berlubang tersebut sudah lama dan sebelum ini pun memang mengamalkan beberapa supplement bagi memudarkan parut jerawat berlubang tersebut.

Asalnya set tersebut adalah untuk isterinya dan beliau tidak ambil kisah sangat. Nama pun lelaki bukan? Tidak semua lelaki metroseksual. Beliau kurang berminat pada awalnya untuk melakukan langkah demi langkah penggunaan set tersebut.

Akan tetapi apabila telah dapat melihat kesannya hasil dari kerajinan isteri beliau yang melakukan regime penjagaan muka, beliau teruja dan akhirnya melakukan sendiri penjagaan muka tersebut.

Beliau menyasarkan 100 hari untuk melihat perubahan namun tidak disangka kesannya dapat dilihat seawal 30 hari penggunaannya. 

Tidak sampai sebulan bekas jerawat berlubang beliau sudah pudar.

Adakah anda juga ingin menghilangkan bekas jerawat berlubang dengan cepat dan berkesan? Jika ya, anda WAJIB menggunakan set sama seperti Master Naquib tersebut.


Jom kita lihat testimoni bekas jerawat berlubang semakin pudar.
Terdapat beberapa pengguna lain juga berkongsi testimoni penggunaan set tersebut seperti di dalam video ini.Set Penjagaan Kulit YOUTH ini telah dihasilkan dengan kajian selama 8 tahun oleh pihak Shaklee. Ianya direka untuk semua lapisan masyarakat tanpa mengira umur, jantina mahupun etnik.

Set Youth ini juga:
 • 100% vegan
 • Hipoalergenik
 • Non-comedogenic ( tidak menyumbatkan liang pori )
 • Diuji oleh ahli dermatologi
 • Diuji oleh ahli oftalmologi
Ia juga tidak mengandungi 1,500 bahan berbahaya yang boleh menyebabkan rengsa dan kesan negatif pada pengguna.  Antara bahan tersebut ialah:

 • Lauril Sulfat / Laureth Sulfat
 • Paraben
 • Biji mikro
 • EDTA
 • Hydroquinone
 • Merkuri
 • Pewarna sintetik
 • Bahan-bahan dari haiwan
 • Gluten

Dengan set penjagaan kulit YOUTH ini, 100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda dan 2/3 daripada pengguna Youth berjaya mengubah usia kulit kepada sedekad lebih muda.
LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

PERFECTING SKIN TONER
Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

YOUTH ACTIVATING SERUM
Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50
Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT
Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

RADIANCE C + E
Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.
Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.
Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.
Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Teruja bukan? Jika anda ingin menjadi antara yang terawal mendapatkan manfaat set YOUTH ini, hubungi saya hari ini.

Hubungi
Pn Emalin Mohd (SMS / Whatsapp) 0192500978
untuk tempahan SUPPLEMENT SHAKLEE ANDA

Jerawat sudah tiada tetapi peninggalannya masih ada. Bekas jerawat yang berlubang dulu-dulu yang sudah lama bertapak pada kulit wajah. Susa...

0 comments: