Vitamin Harga Murah Bawah RM100.00

Antara komen yang diterima ialah, vitamin Shaklee mahal! Tetapi bukankah mencegah lebih baik daripada merawat?

Namun, sebenarnya Shaklee ada banyak set bajet iaitu harga di bawah RM100.00. Tak adalah mahal sangat.

Berikut antara set bajet berharga di bawah RM100.00 yang boleh disesuaikan dengan keperluan masing-masing.

1) Multivitamin dewasa
Multivitamin dan multimineral Shaklee dikenali sebagai Vita Lea. Jika berasa sukar untuk menelan pelbagai jenis pil, boleh bermula dengan Vitalea. Hanya satu pil untuk pelbagai faedah. Bak kata orang putih "One little thing for many".



2) Multivitamin kanak-kanak
Vitalea for children ini rasanya sangat sedap seperti rasa anggur. Di dalamnya Ada terkandung 4 jenis vitamin dan mineral untuk menaikkan selera makan anak. Setakat ini yang telah mencubanya memberikan maklumbalas positif terutama kepada anak yang susah nak makan.

Ini antara kandungan di dalam Vitalea for children.



3) Set detoks
Set detoks badan ini terdiri daripada:
a) Alfalfa + Lecithin
b) Herblax + Lecithin

Juga sesuai untuk diambil bagi yang ingin mengurangkan berat badan dan juga sembelit.

4) Haid tidak teratur 
GLA Complex yang mengandungi kandungan gamma linoleic acid boleh membantu memperbaiki kitaran haid dan juga mengurangkan risiko senggugut.



5) Set resdung
Alfalfa & Garlic boleh mengurangkan resdung. Alfalfa akan detoks badan terlebih dahulu manakala Garlic berfungsi seperti antibiotik dan anti fungus.

6) Antioksidan
Carotomax berfungsi sebagai antioksidan yang membantu mencantikkan kulit serta mengurangkan atau mengekalkan power kacamata yang dimiliki.

7) Kecantikan dan imun badan
Vitamin C memang tidak asing lagi untuk meningkatkan imun badan dan dalam pada masa yang sama mencantikkan kolagen. Ia akan mencerahkan kulit dan juga menegangkan kulit.



8) Herbal Blend Cream
Krim sapuan untuk menghilangkan gatal, mengurangkan kepedihan luka dan juga melembutkan tapak kaki terutama yang mengalami rekahan. Sesuai untuk yang sedang mengalami demam campak, penyakit kaki tangan dan mulut atau athlete Foot.

Sebenarnya mampu milik produk Shaklee ini. Harga yang dijual setimpal dengan kualiti yang ditawarkan. 

Jika ingin lebih murah, daftar menjadi ahli dengan hanya RM75.00 (tambah RM10.00 untuk Sabah & Sarawak. Namun, anda juga berpeluang mendapat keahlian percuma seumur hidup. Bagaimana caranya? Hubungi,
Marlinny bt Mohamad SID # 968112
PM: www.facebook.com/messages/emalinmohdmall 
http://emalinmohd.blogspot.com
Call / SMS / Whatsapp : 0192500978

6 comments:

  1. Sebenarnya tak mahal pun Shaklee berbanding produk di farmasi. Vitamin juga superb. Nanti bila sakit kosnya lebih mahal untuk ulang-alik ke klinik dan risau, penat lagi. Jadi, prevention is better than cure :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kan Diana. Tak mahal mana pun ..kalau sakit laaaaggiiiii mahal...

      Delete
  2. rasa2 mcm nk je alfafa tu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noe boleh Whatsapp akak ye untuk alfalfa tu :)

      Delete
  3. biasa kalau fikir cara negatif memang macam tu..semua mahal..sedangkan urus jenayah pun sekarang ada kos yang tinggi lagi..

    p/s :Salam motivasi dari Hero Borneo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena fikir apa yang terbaik untuk kita kan HB...

      Delete