HAI SAYA EMALIN MOHD!

4:36 pm Emalin Mohd 0 Comments

Pn Emalin Mohd adalah seorang Ibu kepada 3 orang cahaya mata dan suri hati kepada En Mahathir bin Mohd Pattali. Beliau adalah seorang ibu yang bekerjaya di sektor kerajaan dan pada masa yang sama mengusahakan perniagaan Shaklee separuh masa namun dengan sepenuh hati. 

Suka juga kepada aktiviti kebajikan dan bergiat di dalam NGO Persatuan Buai Sayang yang menjalankan aktiviti #babybox iaitu menyantuni keluarga yang mempunyai bayi berumur 0 hingga 12 bulan dan mengagihkan barangan keperluan bayi. 

Suka membaca dan sangat komited dengan berkongsi info mengenai kesihatan dan gaya hidup wanita bekerjaya di http://emalinmohd.blogspot.my.

Semasa Sesi Perkongsian Di Sesi Bersama Supermom Shaklee


Suka berkongsi idea, tips kesihatan, tips mengurus rumahtangga dan masa. Semoga perkongsian dapat memberi manfaat kepada semua.

Selain itu, beliau juga percaya bahawa bekerja sepenuh masa tidak menjadi penghalang untuk menjana pendapatan sampingan.

Misi Bisnes Dalam Shaklee
*Untuk menjadikan masyarakat lebih sihat
*Untuk membantu lebih ramai menjana pendapatan
*Untuk membantu lebih ramai ibu memulakan home based bussiness
*Untuk membantu lebih ramai insan yang ingin menjana pendapatan

SEMUA ORANG BERHAK MEMILIKI PERNIAGAAN.
SEMUA ORANG BERHAK MEMILIKI KEHIDUPAN IMPIAN

*Money Freedom
*Time Freedom
*Health Freedom

Saya SID Pro & Shaklee Leader
Pn Emalin Mohd
019-2500978


Pn Emalin Mohd adalah seorang Ibu kepada 3 orang cahaya mata dan suri hati kepada En Mahathir bin Mohd Pattali. Beliau adalah seorang ibu y...

0 comments: