Hilangkan Parut Dan Jerawat Batu Di Muka Dengan Set Bajet Student

3:06 pm emalin mohd 0 Comments

Student atau pelajar terutama yang belasan tahun dan berada di awal 20an. Antara masalah yang sering dihadapi ialah jerawat yang tumbuh bak cendawan selepas hujan. Selepas satu, satu jerawat yang muncul. Bukan jerawat pasir pulak tu. Semua jerawat batu.Pedih dan sakit bukan setakat di mata kadangkala tertusuk di hati.

Nak membuat rawatan pulak, bajet bukannya banyak sangat.

Tapi, ini berita baik untuk student. Tak sampai RM100.00, ada penawar untuk jerawat batu di muka.

Kita tengok dulu testimoni mereka yang telah meggunakannya.

Kalau ada bajet lagi, tambah Alfalfa atau Herblax dan Vitamin E untuk mendapat kesan yang lagi superb.Banyak-banyak vitamin C, kenapa perlu memilih Vitamin C Shaklee?

1. Vitamin C adalah sejenis vitamin larut air. Ia bermaksud apabila ia sudah cukup vitamin tersebut ketika itu di dalam badan, maka ia dikumuhkan dari badan. Bermakna walaupun vitamin C tersebut 1,000mg sekalipun namun ketika itu badan hanya memerlukan 250mg, maka baki akan dibuang dari badan. Tetapi berlainan dengan Vitamin C Shaklee. Ia menggunakan teknologi Sustained Release. Bermaksud, sebiji Vitamin C Shaklee ini khasiatnya akan dilepaskan sedikit demi sedikit dalam tempoh 5 jam. Maka, badan akan mendapat khasiat berterusan Vitamin C.

2. Vitamin C Shaklee juga diperkaya dengan Bioflavonoid yang membantu meningkatkan kadar penyerapan vitamin C di dalam badan. Maka khasiat vitamin C yang optimum akan diperolehi oleh badan.

Sebotol Vitamin C ini berharga RM92.50 dengan 180 biji di dalamnya. Amat berbaloi sekali.

Untuk tempahan / konsultansi PERCUMA, hubungi:
Pn Emalin Mohd (SMS / Whatsapp) 0192500978


Student atau pelajar terutama yang belasan tahun dan berada di awal 20an. Antara masalah yang sering dihadapi ialah jerawat yang tumbuh bak...

0 comments: