Bukan Kulit Muka Sahaja Bertambah Cantik, Sakit Slip Disc Pun Berkurang!

9:16 am Unknown 0 Comments

Mengenali beberapa orang yang mengalami slip disc. Ada yang terpaksa MC dalam tempoh yang lama. Ada yang tidak boleh tidur atas tilam biasa dan sekadar tidur di atas toto sahaja. Memang sakit. Kesian kan?Punca slip disc ini pelbagai. Antaranya ialah pernah mengalami kecederaan seperti terhentak dan ada juga bekas atlet (yang aktif semasa muda) mengalami slip disc setelah umur semakin meningkat.

Supplement yang boleh membantu mengatasi masalah slip disc antaranya ialah Vivix, Omega uard, AJHT dan Ostematrix.

Namun, kolagen juga boleh mengurangkan sakit slip disc. Ini disebabkan Collagen Powder Shaklee membantu menghasilkan kolagen dan juga tisu penyambung. Tidak hairanlah apabila seorang anak mendapati sakit slip disc ibunya berkurangan dengan pengambilan Collagen Powder Shaklee.Lebih menguntungkan lagi apabila terdapat tawaran Beli 6 Percuma 1 Collagen POwder Shaklee ini. Harga tanpa GST sekotak yang mengandungi 15 sachet ini ialah RM298.00. Berbaloi jika beli bulan ini. Tambahan pula ia juga mencantikkan kulit dan menghilangkan jeragat. 

Dapatkan tawaran istimewa Collagen Powder ini dengan menghubungi:
Pn Emalin Mohd (SMS / Whatsapp) 0192500978

Mengenali beberapa orang yang mengalami slip disc. Ada yang terpaksa MC dalam tempoh yang lama. Ada yang tidak boleh tidur atas tilam biasa...

0 comments: