Menapis Air Paip Karat Dengan Mudah & Mampu Milik

7:06 am Unknown 0 Comments

Ada sesetengah kawasan, air paip keruh dan berkarat. Jangankan nak buat minum, nak cuci baju pun fikir banyak kali.


Sudahnya memang kena beli air dari mesin penapis air atau air mineral berbotol-botol. Kalau masih berdua mungkin tak terasa. Tetapi kalau anak dah 3-4 orang? Terasa juga kos airnya kan?

Nak pasang penapis air, bukan murah harganya.  Beribu-ribu!!

Itu juga yang berlaku pada PUAN MAZURA BT MAT KASSIM.
=====================================
Assalamualaikum.
Saya Mazura Bt Mat Kassim, umur 34, berasal dari Perak dan sekarang menetap di Putrajaya.

Saya merupakan pengguna suplemen Shaklee sebelum ini hinggalah saya membuat keputusan menjadi ahli pada March 2015 ketika membeli Get Clean Water Pitcher dan beberapa suplemen lain yang turut dipesan oleh rakan sekerja.

Saya yakin, ramai penduduk di kawasan saya turut mengalami masalah air paip yang kotor seperti yang saya tunjukkan di dalam gambar. Saya sekeluarga terpaksa membeli air mineral berbotol-botol kerana tak lalu nak minum air walaupun lepas dimasak. Sedangkan nak mandi dan membasuh pakaian pun kami jadi geli untuk gunakan air paip ini. Masalah seperti ini kerap berlaku apabila pihak kuarters mencuci tangki air.Kawan saya Azlinda Ismail selaku upline saya mencadangkan Get Clean Water Pitcher ini. Alhamdulillah! Kami kini dapat menikmati air yang bersih untuk diminum. Kami tak perlu lagi memborong air mineral berbotol-botol.

Paling menggembirakan, kami juga mudah mendapat air bersih walaupun sedang bercuti kerana ianya mudah dibawa ke mana-mana sahaja. Sewaktu berkursus di Bukit Gambang beberapa bulan lepas, air di hotel yang kami duduki agak keruh. Mujur kami bawa bersama Get Clean Water Pitcher ini!

Ibu mertua saya turut mendapatkan satu set untuk dirinya di rumah. Kami sekeluarga sangat gembira diperkenalkan dengan penapis air yang mudah dibawa ini.

Aimi Medina berkata, "Mama! Kita dah boleh minum air bersih!"

=====================================
Anda mengalami masalah di atas?
Hubungi Pn Emalin Mohd (SMS/Whatsapp)

Ada sesetengah kawasan, air paip keruh dan berkarat. Jangankan nak buat minum, nak cuci baju pun fikir banyak kali. Sudahnya memang kena bel...

0 comments: