Promosi Shaklee Julai 2015

7:02 pm emalin mohd 2 Comments

Assalamualaikum dan Salam Hormat Semua

Hari ini dah seminggu masuk Julai 2015. Apa promosi Shaklee bulan ini ya?


vitamin murah

Seperti biasa, Shaklee yang baik hati memberikan 3 produk sebagai promosi bulan ini. Setiap produk ini memberikan kebaikan tersendiri.

Vivix Shaklee yang tidak asing lagi penggemar jus kesihatan super power yang telah banyak membantu ramai orang dalam mengatasi masalah kesihatan.Ini antara testimoni terkini anak kepada seorang pesakit kanser yang telah mengamalkan Vivix.


Vita-lea pula adalah multivitamin berperisa anggur yang boleh dikunyah istimewa bagi anak-anak. Ia memberikan khasiat pelbagai vitamin dan mineral untuk anak-anak. Untuk ibu yang selalu mengeluh kerana anak tidak suka makan dan memilih makanan kemudian sering sakit selsema, demam dan bantuk amat digalakkan untuk mencuba Vita-lea for children ini.


Vitamin B-Complex pula adalah vitamin yang sesuai untuk ibu yang cuba untuk hamil atau sedang hamil kerana ia mengandungi asid folik yang boleh membantu mencegah kecacatan tulang belakang atau tempurung kepala bagi bayi yang dikandung. Bukan itu sahaja, bagi yang rasa kurang bertenaga boleh juga amalkan Vitamin B Complex kerana ia membantu memberikan tenaga.


Berapa harganya?

Vivix sebotol RM475, 150ml
Vita-lea for children sebotol RM111.00
Vitamin B Complex sebotol RM53.75

Harga promo?

Vivix 7 botol RM2,850.00 (percuma keahlian serta cashback bulan depan)
Vita-lea for children 4 botol RM333.00
Vitamin B Complex 4 botol RM161.25

Inginkan harga istimewa serta konsultansi percuma?
Hubungi Pn Emalin Mohd (SMS / WHATSAPP) : +60192500978

Assalamualaikum dan Salam Hormat Semua Hari ini dah seminggu masuk Julai 2015. Apa promosi Shaklee bulan ini ya? Seperti bi...

2 comments:

  1. mengambil suplimen memang bagus untuk kesihatan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya betul tu. Nam top up apa yang kurang kat dalam badan.

      Delete