Susu Ibu Banyak Dengan Shaklee

12:13 pm emalin mohd 0 Comments

KECEWA bila BAYI MENANGIS kelaparan?
STRESS bila pam susu, keluar setitik sahaja?
Tiada masa nak cuba semua petua banyakkan susu?
SET 3M Shaklee boleh membantu anda!!
Set 3M atau Mighty Mothers Milk ini mengandungi:Apa yang ada dalam Set 3M ini?


Vitalea@ Multivitamin mengandungi nutrisi lengkap pelbagai vitamin dengan formula zat besi yang sangat penting untuk pembentukan darah dan sel.
B complex dilengkapi dengan 8 kumpulan B yang diperlukan oleh tubuh badan untuk bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri.
Vitamin C sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan dan kulit lebih cantik.
Alfalfa adalah penggalak susu yang kuat yang membantu perkembangan kelenjar tisu payudara Dan meningkatkan fungsi kelenjar pituitari iaitu kelenjar utama dalam penghasilan hormon berkaitan  penyusuan, membantu meningkatkan imunisasi, mengandungi kalsium dan bagi ibu-ibu yang menyusu ia sangat membantu  mencepatkan penghasilan susu ibu. Alfalfa juga boleh menambah kandungan lemak dalam susuibu.
Kalsium@ Ostematrix amat penting dalam susu ibu. Kalsium penting untuk membina darah, tulang, gigi dan saraf dalam tubuh manusia. Kekurangan kalsium dalam diet Ibu menyebabkan kalsium diserap daripada badan Ibu. Sekiranya perkara ini berlarutan dan  Ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka Ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua. Susu ibu juga akan merudum saat Ibu mengalami period.
ESP @ Energizing Soy Protien. Komposisi vitamin utama dalam susu ibu adalah protein. Protein berfungsi mengekalkan pertumbuhan normal dan pemeliharaan tisu serta mengawal atur keseimbangan bendalir dalam badan. Pembinaan hormon, enzim dan antibodi juga memerlukan protein. Selain itu protein dikatakan membantu mengawal keseimbangan asid bes untuk mengangkut nutrien dan sumber tenaga. Protein sangat sensitif. Ianya wujud pada suhu badan kita dan mudah terhapus pada suhu yang tinggi.
TESTIMONI PENGGUNA
Hubungi saya untuk keterangan lanjut.

Pn Emalin 019-2500978 (Call / SMS / Whatsapp)


KECEWA bila BAYI MENANGIS kelaparan? STRESS bila pam susu, keluar setitik sahaja? Tiada masa nak cuba semua petua banyakkan su...

0 comments: