Cara Menambah Pendapatan Bulanan Dengan Kos Permulaan Rendah

7:45 am Unknown 0 Comments

Gaji tetap sama dan jika naik pun berapalah sangat. Paling-paling 10% kenaikan gaji tahunan. Melainkan naik pangkat atau mencari kerja lain. Namun zaman sekarang untuk mencari pekerjaan lain pun mencabar juga.

Perbelanjaan pula semakin naik. Mana ada yang turun bukan kecuali hujan. Ada yang ingin menambah pendapatan bulanan tanpa mengeluarkan kos yang tinggi?


Seperti kisah kami berdua. Kami tidak mengenali antara satu sama lain sebelum ini. Tiada laluan kami yang sama, Namun kerana sekeping gambar di internet, beliau berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk tersebut.

Inilah gambar tersebut. Botol-botol Ostematrix yang tersusun cantik menarik minat beliau untuk menghubungi saya. Ketika itu beliau tengah hamil anak sulung dan mengalami kejang kaki. Hampir setiap malam menahan kesakitan.Setalah mengamalkan Ostematrix, akhirnya kejang kaki beliau tiada dan hilang terus. Sejak tiu, beliau memang konsisten mengamalkan produk shaklee dan setelah bersalin meneruskan pula dengan Set Menambah Susu Ibu.

Sekali lagi beliau berpuas hati dengan kesan yang beliau alami. Susu ibu bertambah dan menjadi pekat.

Dan akhirnya beliau menjadi ahli dan kemudian tergerak hati untuk mula berkongsi manfaat yang diperolehinya dan tanpa disangka  mendapat maklum balas yang baik dari rakan sekeliling. Dan beliau TERPAKSA menjual dan TERPAKSA menerima bonus selain untung runcit.

Best bukan?

Dengan hanya pendaftaran menjadi ahli kurang daripada RM100.00 beliau memperolehi banyak manfaat. Lagi best bisnes ini ianya:

  • Tidak perlu menyimpan stok
  • Boleh order terus dan pihak Shaklee poskan kepada pelanggan
  • Dapat untung runcit 
  • Dapat bonus yang dibayar tengah bulan berikutnya
  • Produk yang mempunyai kajian saintifik
  • Produk yang SELAMAT dan BERKESAN


Bersama team Shakleepreneur (Founder: www.mamabijak.com)

Jika anda seorang pelajar berumur 18 tahun ke atas atau yang sudah mempunyai kerjaya tetap atau suri rumah yang sukar untuk ke sana ke mari, sertai kumpulan kami! Dengan syarat anda mempunyai telefon pintar beserta talian internet. Saya akan coach anda untuk sama-sama menambah pendapatan tanpa ada cas tambahan.

Hubungi:
Pn Emalin Mohd (SMS / Whatsapp) 019 250 0978


Gaji tetap sama dan jika naik pun berapalah sangat. Paling-paling 10% kenaikan gaji tahunan. Melainkan naik pangkat atau mencari kerja lain...

0 comments: