Merawat Jerawat Di Muka Yang Datang Setelah Salah Guna Produk

TESTIMONI 007: NURUL SYAZWANI MOHD SALLEH



Dulu kulit saya agak bersih..takde obvious scars..memang boleh keluar bare faced tepek bedak baby je. tak tipu. bila nak meningkat umur remaja, perasaan nk cuba pelbagai produk pun datang. 

the last thing i remembered using ialah sabun susu beras..mula-mula pakai ok je..tapi lepas tu mula naik jerawat yang teruk..kononnya pegi facial spa untuk buat treatment..tapi masalahnya orang kat spa tu picit semua jerawat with no mercy..tak peduli pun walau àir mata deras mengalir.. muka lepas tu jadi sangat teruk..kemerahan dan berparut..and from that day onwards saya jadi kurang keyakinan diri sebab kulit muka dah teruk..

Kemudian saya bertemu dengan shaklee dan mula amalkan set kecantikan shaklee..vitàmin C dan ESP..sebab buudget tak banyak masa tu. saya ambil 2 supplement ni dulu...setelah berusaha dan konsisten, alhamdulillah kulit saya semakin pulih. kulit pun semakin cerah, tona kulit sekata dan saya juga rasa lebih sihat 
smile emoticon
Nurul Syazwani Mohd Salleh

Teruja dengan cerita beliau? Like cerita beliau di SINI

Jika anda mempunyai masalah yang sama seperti di atas, hubungi:
Pn Emalin Mohd (SMS / Whatsapp)
0192500978

2 comments:

  1. kalau salah pilihan teruklah mukakitakan huaaa...

    ReplyDelete