Parut Demam Campak Semakin Pudar Dengan Shaklee

Chicken pox atau cacar air disebabkan oleh virus varicella. Ia menyebabkan demam dan ruam berair pada badan terutamanya pada bahagian muka dan badan. Ia juga boleh menyerang bahagian paru-paru dan otak.




Beza dengan campak atau measles. Campak disebabkan virus measles yang menyebabkan demam tinggi, sakit tekak yang teruk dan ruam pada seluruh badan. Virus ini juga boleh menyebabkan jangkitan pada paru-paru dan otak.




Kebelakangan ini ada beberapa rakan yang pastinya dah dewasa terkena chicken pox. Bila dah besar-besar macam ni kena chicken pox, yang risau bukan pasal demam sangat tapi parut yang akan ditinggalkan akibat chicken pox tu. Bayangkan ruam-ruam berbiji-biji penuh air memenuhi muka dan parut yang akan diabadikan...

Berapa lama agaknya parut akan hilang? Lagi lah kalau lagi seminggu nak kenduri kahwin ke konvo ke. Gambar nak diabadikan seumur hidup tu.

Mesti nak hilangkan parut. Kalau tak hilang pun pudar parut tu dah cukup baik kan. 

Nak tak vitamin & supplement yang boleh membantu mengurangkan dan menghilangkan kesan parut dengan lebih cepat? Membantu juga mendapatkan kulit yang mulus?

Cepat atau lambat kesan tu bergantung pada orang. Kalau biasanya parut boleh hilang dalam masa 1 bulan mungkin dengan vitamin ni hilang dalam masa 3 minggu. 

Ada pulak ambil masa lebih lama. Yelah. Mana nak tau dalam badan tu kan. Ada yang dapat kesan sepantas kilat Ada yang lambat macam siput. Tapi, yang penting kena usaha. Nak biarkan? Boleh je....Terpulang. 

Tepuk dada, tanya selera...

Tapi sapa yang nak boleh teruskan bacaan untuk tahu apa pilihan yang ada untuk anda...

Pudarkan parut anda dengan...

❤️ Pencuci muka Nutriwhite untuk menyingkirkan sel kulit mati tanpa meninggalkan kesan

❤️ Collagen Powder meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 69% dan kelicinan kulit sebanyak 75% 

❤️ Vivix memperbaiki sel-sel yang rosak akibat serangan virus

❤️ Vitamin C untuk mencerahkan kulit akibat parut yang tinggal

❤️ ESP sebagai sumber protein untuk membina semula dan menggantikan sel kulit yang rosak 

❤️ Vitamin E dijadikan masker untuk menghilangkan kesan parut

Wow...banyaknya...

Dah serupa pergi buat rawatan laser pulak ya..

Ada 3 je yang paling asas kat situ. Tapi kalau bajet super duper apa salahnya beli semua. Kesan mungkin berbeza kalau ambil full set atau basic set.. 

Tanya poket dulu ya...Karang tak makan pula...

Apa yang asas?

▶️ ESP + Vitamin C + Vitamin E

Apa yang premium?



  • ESP + Vitamin C + Vitamin E + Vivix + Collagen Powder + Nutriwhite


Ni gambar Master Herny (pengedar Shaklee) masa kena demam campak...


cara hilangkan parut chicken pox



Ni pulak gambar Master Herny sekarang...



Credit to Fb Master Herny: FB Herny Hafiz

Nilaikan sendiri ya...

Nak order?

Boleh klik sama ada Set Asas atau Set Premium ya. Nanti dah beli boleh hubungi saya, Pn Emalin untuk konsultasi di 0192500978.




SET PREMIUM HILANGKAN PARUT CHICKEN POX







No comments:

Post a Comment