Cara Cepat Kurus Dalam Masa Satu Minggu Untuk Golongan Ibu

8:00 am Unknown 0 Comments

Bagi ibu bersalin ada yang tiada masalah untuk mengurangkan berat badan. Ada yang dalam masa seminggu dua selepas bersalin, berat badan kembali normal seperti sebelum hamil. Namun ramai juga golongan ibu yang susah untuk kurus, sukar untuk menurunkan berat badan. 

Princess Jasmine setelah bergelar ibu

Terlalu mengawal makan sukar juga sebab masih menyusukan bayi. 

Nak bersenam susah pula. Pergi ke tandas pun anak sudah menangis seperti kena dera. Apatah lagi mencuri masa untuk bersenam.


Teruja tak apabila berat badan berkurangan sebanyak 3 kilogram dalam masa seminggu. Beliau juga masih menyusukan anaknya dan pengambilan lecithin tidak mengganggu pengeluaran susu ibu. Malah sebenarnya lecithin mengurangkan risiko bengkak susu.


Jika digabungkan pula dengan pengambilan Alfalfa, bukan sahaja si ibu bertambah kurus malah dapat memperbanyakkan susu ibu. Selain itu, masalah keputihan juga dapat diatasi. Alfalfa juga bertinda seperti Kacip Fatimah moden dengan merapatkan apa yang longgar.Jika konsisten, sehingga 13kg pun boleh turun juga samaada anda wanita bujang atau sudah berkahwin.


Anda bagaimana? Masih tengah berfikir-fikir untuk bertindak? Hubungi Pn Emalin Mohd (SMS / Whatsapp) 0192500978 jika anda ingin mendapatkan tawaran istimewa serta cara pemakanan supplement ini dengan betul.Bagi ibu bersalin ada yang tiada masalah untuk mengurangkan berat badan. Ada yang dalam masa seminggu dua selepas bersalin, berat badan kem...

0 comments: