1 Vitamin Dengan 5 Cara Untuk Mencantikkan Kulit

8:00 am Unknown 0 Comments

Vitamin C amat popular di kalangan wanita terutama bagi yang ingin mencantikkan kulit. Sememangnya ia adalah vitamin antioksidan yang popular yang digunakan untuk menentang radikal bebas yang menyerang badan kita setiap hari.

Vitamin C Shaklee berbeza daripada vitamin C yang lain di pasaran kerana menggunakan teknologi Sustained Release. Teknologi ini memastikan pelepasan khasiat vitamin C dalam tempoh 5 jam di dalam badan. Tanpa teknologi ini, dos vitamin C yang tinggi hanya diserap oleh badan pada amaun yang diperlukan sahaja ketika itu dan selebihnya akan dibuang.


Dengan Sustained Release Vitamin C ini ia membantu badan dalam penghasilan kolagen bagi membantu menganjalkan kulit serta mencerahkan kulit secara semulajadi. Bukan dalam bentuk bleaching ya. 

Bintik-bintik hitam kesan daripada pendedahan kulit kepada cahaya matahari juga boleh dipudarkan dengan pengambilan vitamin C yang konsisten dan akhhirnya kulit bebas cela dan kelihatan flawless.

Vitamin C juga akan melindungi kulit dari dalam daripada sinaran cahaya matahari. Sinaran cahaya matahari tanpa tabir suria boleh menyebabkan kulit menjadi kusam dan tidak bermaya.

Kulit yang bebas cela dan kolagen yang mencukupi akhirnya menjadikan kulit kita lebih muda dan kelihatan awet muda.

Dan ya kesan awet muda ini boleh dilihat pada wajah mereka ini yang telah menggunakannya:
Anda bagaimana?

Jika ingin mengekalkan kecantikan kulit atau ingin menjadi seperti wanita ini, dapatkan Vitamin C anda hari ini.

Hubungi: Pn Emalin Mohd (SMS / Whatsapp) 0192500978Vitamin C amat popular di kalangan wanita terutama bagi yang ingin mencantikkan kulit. Sememangnya ia adalah vitamin antioksidan yang popul...

0 comments: