Kurus 5Kg 5 Hari? Pengakuan Seorang Ibu Gemuk Dari Zaman Anak Dara

4:57 pm emalin mohd 0 Comments

Baru buat 5 hari sudah turun 5kg? Maksudnya sehari, 1kg? Anda wajib tonton video ini sekiranya anda ingin turun berat badan dan ingin menjadi lebih muda.




Tak percaya? Skrol gambar di bawah untuk melihat gambar beliau sebelum kurus.

Bak kata beliau, dari dulu gemuk tak sangka sekarang boleh kurus dengan??



Ini kisah beliau kelihatan muda apabila semakin usia meningkat:

Testimoni² ha²😇
2009 
tu masa kawen umur nak masuk 20 Tahun berat masa tu 120kg tinggi. 
170cm masa ni karada x de..so x tau la brp body age...😹😹😹

2012
anak 2 berat 140kg umur 23 tahun...masa ni dah kenal shaklee (2011)...beli repackaging shaklee (alfafa, herb lax & letcitin) dr seorang kawan FB..bukan dr group ni...GBS ke apa nama group tu...set nyusu n kurus..sbb b tendem nursing...tp b x konsisten...so ignore..

2012
masa kenduri kawin Sariza Saidriza SaidSaid b d paksa rela kot oleh upline masuk shaklee..kikiki😹 tp b x buat belian jgak..belian pertama b alfafa je...pastu herb lax..pastu letcitin...ebby FTHW...so paham² la...nak membeli kalo x de duit dr suami ssh la kan...he³😅 tp sbb shaklee ni set dia bnyak² so, beli sikit² bulan depan beli lg n lg...
So, jangan tya set apa b makan sbb b x blh jawab..sbb b x amik set..tp b blh senarai apa y b amik...
Alfafa, herb lax, omega, crotomax, esp, ostematrix, letcitin, vita C, vitalea, pd...

Nowww...b buat parasit detoks untuk kesihatan..tp hasil dia...da x de craving² ni..x makan nasi sehari pon no hal lahh...pejam mata je..kadang² paksa makan..dlu nsi lemak time lapar 2bungkus skali hadap..skrg beli sbungkus pon kadang tgh makan burpp kenyanggg...g kedai pikir² nak makan apa...sbb selera x de last² order je apa²...air da xde minat ngan air² manis ni...

So, sape y ada kastemer nak diet..b sajes..suh buat detoks parasit dlu..sbb bila da detoks..automatik kita da xde rasa craving² ni...

Buat 5hr pon blh nampak hasil dah...

X caye...sape sini buat detoks y ebby guide..ce komen skiittt...bape kg anda turun...😅😅😅

Detoks Parasit bukan untuk kurus..tp bila buat detoks parasit...berat korang blh turun..sbb dia ibarat macam service...

Sape susah ngandung, nak naik berat, slalu penat pon sesuai buat...

cepat kurus

Bagi yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang detoks parasit dan diet Shaklee, hubungi:

Pn Emalin Mohd (SMS / Whatsapp) 0192500978

Baru buat 5 hari sudah turun 5kg? Maksudnya sehari, 1kg? Anda wajib tonton video ini sekiranya anda ingin turun berat badan dan ingin menja...

0 comments: