Kurus Dengan Sihat Tanpa Tercirit Dalam Seluar

1:09 pm emalin mohd 0 Comments

Siapa ada tengok teater Mak Cun? Kisah Mok Cun nak pasarkan bedak sejuknya menjadi jenama antarabangsa? Bersaing dengan Zennat Manisa yang mempunyai produk untuk kurus dan selim melim. Tapi......sesiapa yang mengamalkan jamu Zennat Manisa tu pasti akan tercirit-birit. Jenuh juga tu kan? Asyik nak ke tandas je. Kalau di rumah tak apa tapi bayangkan sedang berjalan-jalan perut asyik memulas-mulas. Memang hilang mood lah.



Tapi kurus tetap nak kurus! Kurus dengan sihat mesti jadi pilihan. Pastinya anda inginkan produk yang mampu membantu anda mengurangkan berta badan dan pada masa yang sama tidak berlaku insiden tercirit.

Nak tak?

Asalamualaikum..

Saya Ruzanna Hanee, saya nak kongsikan pengalaman saya menggunakan Set Kurus Shaklee. Sebelum kenal Shaklee, saya pernah cuba macam-macam set kurus yang ada dipasaran. Asal iklan je nak cuba. Tapi mungkin tak serasi dengan saya..Kesannya sampai nak ke toilet pon tak sempat dah ‘terbuang’ dalam seluar. Ada sekali tu kena cery-bery sampai 2 minggu akibat makan produk XXX. Berat badan tak turun-turun, sakit je yang saya dapat..
.
.
Sampai la satu hari tu tgk kawan dok post pasal Shaklee..Time ni la first time saya berkenalan dengan Shaklee, bukan takde sebelum ni kawan post tapi buat dek je time tu hehe.. Permulaan nye saya ambik Vitalea, Lecithin, Alfalfa Complex dan Herb-Lax. Mula tu takut jugak, fobia takut kena ulang alik ke tandas.. Tapi alhamdulillh, saya takde pon kena masalah seperti ‘terbuang’, atau tercery-bery..


Proses buang air besar tu macam biasa dan badan saya rasa lebih segar dan sihat. Penurunan berat badan? Alhamdulillah berat badan saya turun dengan pengambilan set diet ni secara disiplin dan konsisten. Turun 13kg, dari 88kg, now tinggal 75kg.

Sekarang, saya maintain makan Lecitin dan Alfalfa Complex (orang panggil set kurus bajet Shaklee) untuk membantu saya menurunkan berat badan sehingga mencapai BMI yang normal. Apa yang penting pilihlah produk yang selamat, semulajadi dan berkesan…Saya sudah, anda bila lagi ? 




Korang nak kurus tanpa tercirit?
Hubungi Pn Emalin Mohd (SMS / Whatsapp) 0192500978

Siapa ada tengok teater Mak Cun? Kisah Mok Cun nak pasarkan bedak sejuknya menjadi jenama antarabangsa? Bersaing dengan Zennat Manisa yang ...

0 comments: