Kesan Pengambilan Vivix Yang Patut Anda Tahu

10:53 pm emalin mohd 0 Comments

VIVIX...

Semua menceritakan kehebatan Vivix. Tapi banyak produk di pasaran juga memasarkan jus kesihatan yang masing-masing tak kurang hebatnya.

Jadi apa yang hebat tentang jus Vivix ini? 
Yang pertama Vivix bukan sekadar jus!

Jus vivix dihasilkan bukan daripada mitos atau berdasarkan makanan / minuman tradisi yang mampu menyembuhkan penyakit.

Ia dihasilkan oleh Saintis Harvard, Dr David Sinclair setelah ujian demi ujian dijalankan. Tengok tu, saintis yang hasilkan. Memang bukan produk berasaskan petua orang-orang lama tapi dibuktikan dengan kajian saintifik.

Jus vivix ini bukan sekadar jus anti oksidan tetapi lebih unik ia memberikan kesan kesihatan menyeluruh dan mengurangkan kesan penuaan. Pasti suka bukan apabila badan rasa sihat, segar dan bertenaga. Bukan sekadar untuk kulit cantik saja tau!

Untuk mendapatkan Vivix ini, Muscadine Grape digunakan dengan menggunakan Proses yang dinamakan Cold-Filling Extraction Process. Muscadine Grape digunakan kerana ia mengandungi lebih polifenol dan resveratrol. Dan istimewanya buah anggur ini, saiznya sebesar sebiji buah golf. Proses penghasilan untuk Vivix pula sangat istimewa dan dalam proses untuk dipatenkan.

Satu hidangan Vivix ini mengandungi 100mg Resveratrol dan 1200mg ekstrak kulit dan biji Muscadine Grape.


Selain itu, Vivix juga mengandungi:

💜 Purple Carrot mengandungi sumber terbaik vitamin A & anthocyanins iaitu antioksidan mustajab.

💙 Elderberry mengandungi flavonoids juga anti oksidan yang kuat.

💚 Polygonum Cuspidatum atau Knotweed Japan untuk sumber Resveratrol.

Apa kesan pengambilan Vivix ini?

1) 10 KALI LEBIH BERKESAN
Gabungan polyphenol di dalam Vivix bersama Resveratrol lebih berkesan dalam proses anti penuaan 

2) POLYPHENOL TERHEBAT 
Mengandungi khasiat menyeluruh polyphenol.

3) MENGURANGKAN RADANG MAKANAN BERLEMAK
Yang ini telah dibuktikan di dalam satu jurnal kajian iaitu The Journal of Endrocrinology and Metabolism iaitu menghalang radang yang boleh terjadi akibat makan makanan berlemak. 

4) ENERGY BOOSTER
Ia juga menambah jumlah mitokondria di dalam sel yang bertanggungjawab dalam pertambahan tenaga.

5) MELINDUNGI & MEMPERBAIKI DNA
Umum mengetahui kerosakan pada DNA boleh menyebabkan kesihatan merosot. Namun dengan Vivix ia melindungi & memperbaiki DNA untuk mendapat kesihatan menyeluruh. Bukan nak tukar DNA tapi untuk memastikan DNA normal dan menjalankan fungsi secara efektif dan efisien.

6) MENGHALANG PEMBENTUKAN PROTEIN AGE
Protein AGE ini antara penyebab kerosakan pada sel. 

Ringkasnya macam ni. Vivix akan menggantikan sel-sel lama yang rosak dengan yang baru dan memberikan tenaga untuk melawan kerosakan pada sel sedia ada. Jadinya, badan akan menjadi lebih sihat secara semulajadi.

10 Kesan Sampingan  Pengambilan Vivix: 





Untuk tempahan vitamin anda:
Marlinny bt Mohamad SID # 968112
PM: www.facebook.com/messages/emalinmohdmall 
www.emalinmohd.blogspot.com
Call / SMS / Whatsapp : 0192500978




Klik link ini ye 

VIVIX... Semua menceritakan kehebatan Vivix. Tapi banyak produk di pasaran juga memasarkan jus kesihatan yang masing-masing tak kurang ...

0 comments: