Hilangkan Resdung Yang Menyebabkan Bersin Setiap Pagi Dan Hidung Gatal

6:08 pm emalin mohd 2 Comments

Aaaaaccceemmm...
Aaaaacceemmmm..

Dah serupa memangggil Hashim setiap pagi kala bangun dari tidur. Tapi yang sebenarnya adalah bersin. Bersin dan gatal hidung hingga hidung menjadi merah dek gatal. Bersin bertambah teruk apabila cuaca sejuk atau ada silap makan. Kalau dulu, makan ubat selsema dan titiskan ubat hidung tapi sampai bila ingin bergantung dengan ubat tersebut?




Assalamualaikum
Saya nak share testimoni suami saya yang mengamalkan Set Resdung Shaklee. Perkenalan kami dengan vitamin Shaklee bermula dengan Set Resdung ni. Terus kami sekeluarga jatuh cinta dengan vitamin Shaklee sehingga ke saat ini.
.

Suami ada masalah resdung sejak sekian lama dah. Pernah pergi berjumpa doktor dan doktor hanya memberikan ubat titis atau spray ke dalam hidung bagi mengurangkan masalah bersin setiap pagi. Doktor juga suruh suami beli sendiri di farmasi apabila ubat dah habis.
.

Saya nekad mahu suami mencuba Set Resdung Shaklee sebab saya tidak mahu suami bergantung kepada ubat spray tersebut. Ubat tersebut tidak mampu menghilangkan masalah resdung suami saya, ianya sekadar untuk sementara sahaja.
.

Pada penghujung April 2014, suami bersetuju untuk mencuba Set Resdung yang terdiri daripada Alfalfa, vitamin C, B Complex, Garlic dan juga Zinc. 
.

Alhamdulillah selepas seminggu konsisten amalkan, bersin ibarat mesingan setiap pagi telah berkurangan. Kami pada mulanya hampir tak perasan yang suami dah kurang bersin. Syukur sangat.Saya dah tak stress dengar suami bersin setiap pagi. Suami pun lebih sihat dan gembira. Tak perlu lagi ubat spray dalam hidung!
.

Selain masalah resdung, suami juga kerap kena sakit kepala atau migrain dan bergantung pada panadol setiap kali ianya datang menyerang. Secara tak sengaja juga masalah sakit kepala suami dah takde dan dah boleh say bye bye pada panadol! 
.

Sesekali datang sakit kepala pun bila stress kerana kerja banyak, itu biasa la tapi tak perlukan lagi panadol cukup dengan upkan dose B Complex untuk kawal stress.
.

Kami sangat berpuashati dengan vitamin Shaklee sebab ianya sangat berkesan dan dibuat pula secara semulajadi dan melalui proses R&D yang ketat juga. Jaminan keselamatan dan keberkesanan paling utama bagi kami dalam memilih suplemen. Berbaloi dengan wang ringgit yang kami laburkan pada Shaklee untuk kami tingkatkan tahap kesihatan kami sekeluarga untuk jangkamasa panjang.
.

Saya sangat syorkan kepada anda di luar sana yang ada masalah resdung dan bersin2 setiap pagi untuk cuba amalkan Set Resdung Shaklee ni. 
.

Kami sudah. Anda bila lagi?
Inilah Shaklee Effect kami.
Terima kasih Shaklee


Untuk pertanyaan dan tempahan, hubungi:
Pn Emalin Mohd (SMS / Whatsapp) 0192500978

Aaaaaccceemmm... Aaaaacceemmmm.. Dah serupa memangggil Hashim setiap pagi kala bangun dari tidur. Tapi yang sebenarnya adalah bersi...

2 comments: